Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Άντε & καλά ξεμπερδέματα .Κρητική Κωμωδία στα Άνω Λιόσια


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου δήμου Φυλής ‘’Η Μεγαλόνησος’’ παρουσιάζουν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρα 21:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου στα Άνω Λιόσια την Κρητική Κωμωδία που έγραψε και σκηνοθετεί ο Γιώργος Φιλιππάκης
<<Άντε & καλά ξεμπερδέματα>>.
Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο Σαββατόβραδο γεμάτο γέλιο.
Είσοδος Ελεύθερη!

Τα Χριστούγεννα έρχονται πιο νωρίς στο Athens Metro Mall με μοναδικές live συναυλίες!

Οι γιορτές πλησιάζουν και η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping & διασκέδαση στην πιο χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή τωνChristmas Live Stage του Athens Metro Mall! To αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων προαστίων φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο από νωρίς, με τέσσερις μοναδικές live συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών! 

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου πρώτοι ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Αργυρός, συνοδευόμενος από τη Μαλούκαι τους Kings ενώ θα προηγηθεί ένα απολαυστικό standup comedy sessionαπό τον Γιώργο Χατζηπαύλου που θα χαρίσει στο κοινό στιγμές απίθανης διασκέδασης. 

Η Παρασκευή 28 Νοεμβρίου υποδέχεται τον Νικηφόρο με τους Otherview και τον Dee Jay Timo που παίρνουν τη σκυτάλη της ζωντανής διασκέδασης, στοChristmas Live Stage

5o Cavalier Day στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου


Ο Όμιλος Καβαλιέρ Ελλάδας διοργανώνει μια ημέρα αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας, με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου.
To 5o Cavalier Day θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, ώρα 11:00 π.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης (Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως – Τερματικός Σταθμός Μετρό «Ανθούπολη». Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσοι επιθυμούν να συναναστραφούν με τα συμπαθή τετράποδα, να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν.

Υπάρχει Ανάγκη! 29 Νοεμβρίου το Περιστέρι συγκεντρώνει τρόφιμα


Ο Δήμος Περιστερίου θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, με τη ενεργή συμμετοχή όλων των εθελοντικών οργανώσεων και φορέων της πόλης.
Τα σημεία συνάντησης, στα οποία οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους είναι:
  •         Δημαρχιακό Μέγαρο (Πλατεία Δημοκρατίας – Δημαρχείο)
  •         Πλατεία Δέγλερη και
  •         Λόφος Αξιωματικών (Τζ. Κέννεντυ 135)
Πολίτες και επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την 29η Νοέμβρη (από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι), σε ημέρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Όλοι μαζί μπορούμε να ανακουφίσουμε εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη το σύνθημα:
Στις δύσκολες μέρες μόνος του ΚΑΝΕΙΣ!
Γιατί οι Περιστεριώτες αποδεικνύουν έμπρακτα ότι όπου ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, υπάρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

πηγή : http://www.peristeri.gr/

Το Βασίλειο του Αϊ Βασίλη, 29 Νοεμβρίου ως 2 Ιανουαρίου 2015 στο M.E.C. Παιανίας.


Ο Άι Βασίλης έρχεται στην πόλη και φέρνει μαζί του έναν κόσμο φαντασμαγορικό, πολύχρωμο, διασκεδαστικό και ονειρικό: το Santa Claus Kingdom.

Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος στην καρδιάς τους…

Φέτος τα Χριστούγεννα στο χιονισμένο Santa Claus Kingdom, θαυμάστε το φαντασμαγορικά φωτισμένο παγοδρόμιο της Ελλάδας, περιπλανηθείτε στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Μυθολογικό Πάρκο,
δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάντε χιονοτσουλήθρα, δοκιμάστε τις νοστιμιές της κουζίνας του Άι Βασίλη, εκπαιδευτείτε για να γίνετε οι χρήσιμοι βοηθοί του και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον έξω κόσμο στο Santa Claus Kingdom.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00
Διεύθυνση ΜΕΚ Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301
Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα).
Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας
Πληροφορίες: 2106199777

www.santaclauskingdom.com

Στη SnowLand ...θα Πάθεις Παγοκόλλημα.


Από Πέμπτη 27 Νοεμβρίου η Αθήνα θα γίνει SNOW LAND!!!
Ντύσου πρόχειρα, βάλε τo κασκόλ σου και έλα να διασκεδάσεις στη μεγαλύτερη και πιο χιονισμένη πόλη της Ελλάδαςπου χιονίζει κάθε μέρα!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! …θα πάθεις παγοκόλλημα!!!
Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη SNOW LAND, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
Στη SNOW LAND έχουν μετακομίσει οι αγαπημένοι σου ήρωες!
Η Dora η εξερευνήτρια θα εξερευνήσει κάθε γωνιά της. 
Ο Bob άφησε για λίγο το Βυθό του Μπικίνι και σε περιμένει στον Ανανά. Μαζί θα πάτε μέχρι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, θα μάθετε τους κανόνες και θα πάρετε και δίπλωμα!
Μην εκπλαγείς αν συναντήσεις τους πιο παράξενους κατοίκους! Crazy Rabbitsπιγκουίνους, παρέα με χιονόμπαλεςκαι γλυφιτζούρια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Θα μείνεις παγωτό! 
Όλοι οι φίλοι μας -όπως τους βλέπεις στην τηλεόραση- θα είναι εκεί! Άλλοι θα κάνουν πατινάζ στη μεγαλύτερη πίστα που έχει στηθεί ποτέ στην Ελλάδα και άλλοι θα... τσουλάνε! Πού; Στην ψηλότερη τσουλήθρα που φτιάχτηκε ποτέ!Πάρε τον κολλητό σου, τη μαμά σου ή όποιον άλλον θες, φορέστε τα σωσίβιά σας και γλιστρήστε στον πάγο! 50 μέτρα γλίστρααααααα! 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.snow-land.gr/el/content/page/43/plirofories

"The Christmas Factory" Επίσημη Τελετή Έναρξης των Χριστουγέννων!!!


Ο πιο γιορτινός χώρος της πόλης ανοίγει και φέτος για αξέχαστα Χριστούγεννα! Το μαγικό εργοστάσιο Χριστουγέννων, το μοναδικό The Christmas Factory, ανοίγει τις πύλες του και μας υποδέχεται με μια επίσημη και φαντασμαγορική τελετή έναρξης. Μία παραμυθένια βραδιά γεμάτη μαγεία περιμένει όσους βρεθούν εκεί. Μια συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους που θα μείνει αξέχαστη...

Μετά από την ξαφνική, απρόβλεπτη βλάβη στο έλκηθρο του Άγιου Βασίλη που οδήγησε στην πτώση του στον βράχο της Ακρόπολης και μετά από πολλές περιπέτειες στην πόλη μας, Ο Άγιος Βασίλης με την κυρία Βασίλενα και τους αχώριστους βοηθούς του θα βρεθεί ξανά μαζί τους στην Τεχνόπολη για να κατασκευάσουν τα Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο από το Γκάζι!

Πεζοπορική Βόλτα στο Ελατόδασος της Πάρνηθας, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.


Κάποιοι πιστεύουν ότι στην Αθήνα δεν έχουμε φθινοπωρινά χρώματα... 
Δεν έχουν έρθει όμως στην Πάρνηθα και δεν έχουν δει τις μοναδικές αποχρώσεις των δέντρων.

Τα σακίδια λοιπόν στη πλάτη, φορέστε παπούτσια άνετα για το βουνό και πάμε να χαθούμε στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια του δρυμού.

Θα κινηθούμε μέσα από μονοπάτια σε μία διαδρομή, που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι με μικρή εμπειρία και παιδιά (9 ετών και άνω), που έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν στο βουνό τόσες ώρες !
Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι !!!
Λεπτομέρειες εδώ : 
http://www.flabouri.gr/index.php/ekdiloseis/pezopories-old/2014/756-pezoporiki-volta-sto-drimo-tis-parnithas-29-11-14

The Christmas Factory : H Μαγεία Επιστρέφει στο Γκάζι!!!


Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε! Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα!!!
 
Δυο φορές και έναν καιρό... στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου. Ο όμορφος χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων, στο Christmas Factory!!! Το κορυφαίο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών θεματικό πάρκο εγκαθίσταται στην Τεχνόπολη, μαζί με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη...αυτοπροσώπως, με παιχνιδιάρικα ξωτικά και πολλή φαντασία για να προσφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων και να αγκαλιάσει τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.technopolis-athens.com/

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Κρητική Βραδιά στην Τυφλόμυγα


Σύλλογος Ζωφριάς : Ημερήσια Εκδρομή ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ-ΖΑΡΟΥΧΛΑ


Ιερά Πανήγυρις Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου


Πετρούπολη : Ιερά Πανήγυρις Αγίου Στυλιανού


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Πεζοπορία στο δρυμό της Πάρνηθας, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Μεγαλύτερη πεζοπορική βόλτα θα πραγματοποιήσουμε αυτή την Κυριακή στο ελατόδασος της Πάρνηθας!

Τα σακίδια λοιπόν στη πλάτη, φορέστε παπούτσια άνετα για το βουνό και πάμε να χαθούμε στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια του δρυμού.

Θα κινηθούμε μέσα από μονοπάτια σε μία υπέροχη διαδρομή στον πυρήνα του Εθνικού μας Δρυμού.
Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι !!!
Λεπτομέρειες εδώ : http://flabouri.gr/

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δήμος Φυλής : Εκδηλώσεις με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ GOLDEN HALL


Στο GoldenHall για ακόμα μία χρονιά υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική γιορτή και μία ιδιαίτερη δράση «Ελάτε να ανακυκλώσουμε όλοι Μαζί για το παιδί».
Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου από τις 17.00, το εμπορικό κέντρο «δίνει ζωή» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του και γεμίζει με τις παιδικές φωνές από τις χορωδίες του GoldenHall, της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, του St. Catherine’sBritishSchool, της Μουσικής Σχολής Φιλοθέης, αλλά και τη χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» μυώντας μας στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.
Στην ίδια σκηνή θα βρεθούν και οι πρωταγωνιστές της θεατρικής επιτυχίας του Badminton «Θα περάσει κι αυτό», ενώ οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της PanikRecords ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ & ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ μαζί με τις ΜΕΛΙSSES θα δώσουν το δικό τους στίγμα στη γιορτή με τα δικά τους τραγούδια και όχι μόνο.

Πεζοπορική βόλτα στο ελατόδασος της Πάρνηθας, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Αποδράστε από την πόλη και γεμίστε θετική ενέργεια στον καθαρό αέρα του πανέμορφου ελατόδασους της Πάρνηθας, μια ανάσα μόνο μακριά από την πρωτεύουσα.

Τα σακίδια λοιπόν στη πλάτη, φορέστε παπούτσια άνετα για το βουνό και πάμε να χαθούμε στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια του δρυμού.

Θα κινηθούμε μέσα από μονοπάτια σε μία διαδρομή, που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι με μικρή εμπειρία και παιδιά (9 ετών και άνω), που έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν στο βουνό τόσες ώρες !

Περισσότερα εδώ : http://flabouri.gr/

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν Εξέταση για AIDS την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο Δήμο Φυλής.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν εξέταση για AIDS την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο Δήμο Φυλής

Ο Δήμος Φυλής και η Κοινωνική Υπηρεσία, συνεχίζοντας τις δράσεις για την προαγωγή και πρόληψη της υγείας και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τον HIV, παρέχουν στους δημότες τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν γιαHIV (AIDS).
Η ενημερωτική αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα της ΜΚΟPRAKSIS, την Παρασκευή 21/11/2014 και ώρες 18:00-22:00 στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω
Λιόσια (πλατεία Δημαρχείου), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καταπολέμησης του στίγματος για τον HIV, από τις 21 έως τις 28 Νοεμβρίου. 

Η ενημέρωση και η εξέταση γίνεται από επιστημονικό προσωπικό, ενώ για την εξέταση διενεργείται γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων του συγκεκριμένου ιού, ανώδυνα, ανώνυμα, δωρεάν  και εμπιστευτικά. Η διενέργεια του τεστ υλοποιείται σε ένα προστατευμένο για τον εξεταζόμενο, περιβάλλον, όπου εκτός από την καθεαυτή εξέταση, πραγματοποιείται και συμβουλευτική πριν και μετά από αυτό.

Πηγή : http://paraponofylis.blogspot.gr/

Προβολή Ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου



Η ομάδα '' Όπου Γης Τέχνη'' σας προσκαλεί στη προβολή της ταινίας που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου το Σάββατο, 22/11, στις 7μμ.
 Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου , Ζεφύρι.

Ιερά Πανήγυρις Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

2ήμερο Δωρεάν προληπτικού Ελέγχου & Ενημέρωση στον Δήμο Φυλής : Κύφωση, σκολίωση ,Πελματογραφήματα

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής και σε συνεργασία με τον Όμιλο Ολυμπιακών Αθλημάτων Φυλής ΦΕΡΕΝΙΚΗ σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην εκδήλωση για τη Σκελετική Υγεία που διοργανώνουν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στο Α ΚΑΠΗ επί της Λεωφ. Φυλής 165 .

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την κύφωση-σκολίωση, το πελματογράφημα, την πρόληψη και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων κύφωσης-σκολίωσης και πελματογραφήματα.

Οι εξετάσεις για κύφωση-σκολίωση, και τα πελματογραφήματα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου ώρες 10:00-20:00 στο στο Α ΚΑΠΗ επί της Λεωφ.Φυλής 165 .

Οι εξεταζόμενοι θα είναι μαθητές Δημοτικού (ύψους τουλάχιστον 1,30), Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες πολίτες άνδρες και γυναίκες (προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που έχουν κάποιο πόνο στην σπονδυλική τους στήλη, εγκατεστημένη οστεοπόρωση και έντονη κύφωση)
Οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6980037327 Κα Εύη Φριλίγκου.

Δωρέαν Κλινική Εξέταση Μαστού


Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Αλμα Ζωής" είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Για το λόγο αυτό, υλοποιούμε ένα Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες ηλικίας 20-39 ετών.

Στόχοι Προγράμματος:

2ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής στο Δήμο Περιστερίου


Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι παραδοσιακά για την πόλη του Περιστερίου, ημέρες ξεχωριστές, ημέρες χαρούμενες και αισιόδοξες.
"Στα πλαίσια των δράσεων του Δήμου Περιστερίου τα παιδιά θα έχουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο και θα δώσουν στην πόλη το δικό τους χρώμα", τονίζει σε ανακοίνωσή της, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και προσθέτει: "Τους δίνεται λοιπόν και φέτος η δική τους πλέον πλατεία, η πλατεία Εθν. Αντίστασης (απέναντι από ΟΤΕ), κάνοντάς τα συμμέτοχους στην ατμόσφαιρα αυτή, να δώσουν το δικό τους στίγμα στις προετοιμασίες και στο τελικό αποτέλεσμα, για μια πόλη φωτεινή – γιορτινή – αισιόδοξη".
Έχοντας τη βεβαιότητα, ότι και σε αυτό το διαγωνισμό ζωγραφικής θα φιλοτεχνήσουν και θα καταφέρουν να την κάνουν την ομορφότερη πλατεία της πόλης.
Γι΄ αυτό το λόγο, προκηρύσσεται για 2η χρονιά διαγωνισμός με θέμα:

Τα Χριστούγεννα Έρχονται πιο Νωρίς στο Athens Metro Mall με Μοναδικές Live Συναυλίες!

Οι γιορτές πλησιάζουν και η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping & διασκέδαση στην πιο χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή τωνChristmas Live Stage του Athens Metro Mall! To αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων προαστίων φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο από νωρίς, με τέσσερις μοναδικές live συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών! 

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου πρώτοι ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Αργυρός, συνοδευόμενος από τη Μαλού και τους Kings ενώ θα προηγηθεί ένα απολαυστικό standup comedy sessionαπό τον Γιώργο Χατζηπαύλου που θα χαρίσει στο κοινό στιγμές απίθανης διασκέδασης. 

Λαϊκορεμπέτικο Πρόγραμμα στην Τυφλόμυγα στα Άνω Λιόσια


Παρασκευή 14/11 έρχεται live με έντεχνο αλλά κυρίως λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα! 
Με Βασίλη Κώτσο (τραγούδι) -Βάνα Κούμα (πλήκτρα)-Γιώργο Αγγελόπουλο (μπουζούκι)... τηλ κρατήσεων 213-0143031 κ 6993908132

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ


Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου διοργανώνουν διήμερο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στις 14 & 15 Νοεμβρίου, στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον:

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, 10.00 - 16.00
Σάββατο 15 Νοεμβρίου, 10.00 - 15.00

Στο παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου θα διατεθούν βιβλία κάθε είδους: λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία και παραμύθια, σχολικά βοηθήματα κτλ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, προσφέροντας ως ‘αντίτιμο’ είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.)

Σας περιμένουμε όλους να έρθετε να γνωριστούμε, να αποκτήσετε τα βιβλία της αρεσκείας σας και να στηρίξετε παράλληλα το έργο των Κοινωνικών Δομών.

πηγή : http://meallamatia.blogspot.gr/

3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΖΩΦΡΙΑΣ


Athens Metro Mall : Happy Family Weekends


Πρόγραμμα Νοεμβρίου

Για όλο το Νοέμβριο, τα παιδιά διασκεδάζουν, μαθαίνουν και παίζουν με θέμα το φθινόπωρο, μέσα από χαρούμενες κατασκευές, διαδραστικά παιχνίδια και φυσικά το αγαπημένο face painting και τις πολύχρωμες ζωγραφιές.

Τα Happy Family Weekends υποδέχονται παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο το Νοέμβριο* από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall.
πηγή : http://www.athensmetromall.gr/

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά 14-16 Νοεμβρίου, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Helexpo Μαρούσι


20 χρόνια δράσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 14 έως 16 Νοεμβρίου, 10 το πρωί με 10 το βράδυ, στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι.

Η Helexpo γίνεται ένας μεγάλος παιδότοπος με δώρα, εκπλήξεις, συναυλίες των αγαπημένων μας καλλιτεχνών.

Μαζί μας ο Ιπποκράτης  για δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και ο Οδυσσέας για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στο μαγικό κόσμο της τεχνολογίας.

Για τους γονείς θα υπάρχει παρουσίαση όλων των δράσεων του Οργανισμού και ομιλίες για τα θέματα που αφορούν στα παιδιά μας!

Θα είμαστε όλοι εκεί! Είσοδος ελεύθερη!

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου
Με την υποστήριξη του Εκθεσιακού Κέντρου Helexpo Μαρούσι.

Πληροφορίες στο www.hamogelo.gr και στο 2103306140

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«ΒΑΤΡΑΠΟΥΝΖΕΛ» : Δωρεάν Παιδική Παράσταση


Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ώρα 11:30 π.μ.


Μια παιδική παράσταση από το Θέατρο ΡΕΤΡΟ που έρχεται για να ''λύσει τα μάγια". Ένα χοροθεατρικό έργο βασισμένο σε παραμύθια των Αδελφών Γκριμ. Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη!

Κινηματοθέατρο ΕΦΗ (Βασιλικών 6, Κηπούπολη)

Αντικαρκινική Εταιρία Αχαρνών : Ενημέρωση '' Ακτινοβολίες Ασύρματης Επικοινωνίας''


πηγή : www.facebook.com/eaeacharnes

Δωρεάν Μαθήματα Χορού στο Σύλλογο Ζωφριάς


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Start Smart School - Eleni Petropoulou" μας καλεί στο "Annie"!


 
Εκδρομή στο μιούζικαλ «Annie» με τους καταπληκτικούς ηθοποιούς: Άννα Παναγιωτοπούλου, Παύλο Χαϊκάλη, Βίκυ Καγιά και το Γιάννη Σαββιδάκη σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου και το καλύτερο: με προνομιακό εισιτήριο (13 ευρώ μαζί με το πούλμαν) πρόκειται να πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Start Smart School - Eleni Petropoulou" και είμαστε καλεσμένοι! Όποιος γονιός επιθυμεί να δει το απόλυτο οικογενειακό μιούζικαλ με το παιδί του, ακόμα κι αν δεν είναι μαθητής στο Κέντρο, μπορεί να επικοινωνήσει στο 210-2486652 για κράτηση θέσης στο πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Start Smart School, στην οδό Πίνδου 71, Δροσούπολη, Άνω Λιόσια. Ώρα αναχώρησης για το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ: 3.15 μ.μ. και επιστροφή στα Άνω Λιόσια περίπου στις 8 μ.μ.

Συνάντηση Κατηχητικών Σχολείων στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Άνω Λιοσίων


Την Κυριακή 9/11/14 και ώρα 10:30-12:30πμ στο πνευματικό κέντρο του Ιερού  Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Άνω Λιοσίων , θα πραγματοποιηθεί μια διαφορετική συνάντηση των κατηχητικών σχολείων :Συνάντηση-γνωριμία με τη συγγραφέα κα.Νατάσα Γκουτζικίδου και διαγωνισμός τεσσάρων αντίτυπων του παιδικού βιβλίου της ''Η Δανάη στο Παλάτι του Ήλιου''.Θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι και κέρασμα.
Απαραίτητα εφόδια:Καλή διάθεση και χαμόγελο.
Σας περιμένουμε!

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δήμος Πετρούπολης :Εκδήλωση με παραδοσιακούς Βενεζουελάνικους χορούς στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο "Νίκος Παξιμαδάς".


Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, στα πλαίσια προώθησης του Βενεζουελάνικου πολιτισμού στην Ελλάδα, διοργανώνει στην Αθήνα εκδηλώσεις παραδοσιακού Βενεζουελάνικου χορού. 
Ο Δήμος Πετρούπολης, επιδιώκοντας την σύσφιξη των σχέσεών του με την Πρεσβεία, θα παραχωρήσει τον χώρο του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου “Νίκος Παξιμαδάς” (Κώστα Βάρναλη & Ελαιών), για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, το Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014, στις 20:00 μ.μ
Η εκδήλωση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τις χορευτικές ομάδες Βενεζουέλας (Venezuela y Danza) με παραδοσιακούς βενεζουελάνικους χορούς και χορούς λάτιν, αφιέρωμα στην Σιμόν Ντίας, καθώς και επίδειξη ελληνικών χορών από το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πετρούπολης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αχαρνών.


Ανακοινώνουμε στους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στο Δημαρχείο Αχαρνών από 09:00π.μ.-13:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία, από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.
ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να πάρετε μέρος στο υψηλό έργο ανθρώπινης Αλληλεγγύης και να γίνετε μέλος της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Λίγο από το αίμα σας μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                              Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                    ΚΟΙΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ                                                 ΕΛΕΝΗ ΣΑΧΣΑΝΙΔΗ 

Δραστηριότητες του Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Άνω Λιοσίων


Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Άνω Λιοσίων
Οδός Θεσσαλίας-Δροσούπολη Τηλ.επικ. 2102471156
Κατώτερο κατηχητικό Θηλέων (δημοτικό)
Κυριακή 11-12:30πμ
Ανώτερο κατηχητικό Θηλέων (Γυμνάσιο-Λύκειο)
Κυριακή 11-12:30πμ
Κατώτερο-Ανώτερο κατηχητικό Αρρένων
Κυριακή 10:30-11:30πμ
Ενισχυτική διαδασκαλία (φιλολογικά)
Σάββατο 12:30πμ
Ενισχυτική διδασκαλία (μαθηματικά,φυσική,χημεία)
Σάββατο 12:00πμ
Ενισχυτική διδασκαλία (αγγλικά)
Σάββατο 9:00πμ
Ενισχυτική διδασκαλία (γαλλικά)
Σάββατο 11:00πμ
Ασφαλής περιήγηση στο Internet-Υπολογιστές
Τετάρτη 6:30μμ
Χρήση Η/Υ
Κυριακή 10:30-11:30μμ
Αγιογραφία-Ζωγραφική
Σάββατο 6:00μμ
Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν (για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης),πλην της Αγιογραφίας-Zωγραφικής που κοστίζει 15 το μήνα και πραγματοποιούνται στον υπόγειο χώρο του Ναού.Για πληροφορίες καλέστε στο 2102471156.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Βραδιά Κρασιού στο ''Σκηνικό'' στα Άνω Λιόσια.


Δωρεάν Aντιμετώπιση της Nόσου Πάρκινσον στο Δήμο Περιστερίου


Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με ειδική διεπιστημονική ομάδα από την 1η Δεκεμβρίου 2014 θα προσφέρει δωρεάν φυσικοθεραπείες και εξειδικευμένη ψυχοσωματική υποστήριξη στους δημότες, που πάσχουν από τη νόσο Πάρκινσον.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στα θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης είχε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης μας με τους Υπεύθυνους του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου κ.κ. Παναγιώτη Ζήκο (Ιατρό Νευρολόγο) και Θεόδωρο Χατζηδαμιανό (Φυσικοθεραπευτή), καταρτίζοντας το ειδικό πρόγραμμα.
Εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων θα παρέχει εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις ιατρικές της υπηρεσίες στους ασθενείς της νόσο Πάρκινσον, εφαρμόζοντας πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και ειδικής υποστήριξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή στο τηλέφωνο 2105701140, ώρες 08:30 - 15:30.

Πηγή : http://www.peristeri.gr/

Δωρεάν Έλεγχος Κύφωσης-Σκολίωσης στο Avenue.


Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας "Πεταλούδα" σε συνεργασία με το Εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σας προσκαλούν στην μεγάλη διήμερη εκδήλωση για την σκελετική υγεία με Δωρεάν Μετρήσεις Κύφωσης & Σκολίωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2014 στον χώρο τουAvenue!
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την κύφωση/σκολίωση, θα υπάρχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες οι οποίοι θα συμβουλεύσουν το κοινό για την πρόληψη, την άσκηση και φυσικά δεν θα λείψουν οι … πολλές εκπλήξεις!
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να συμμετάσχουν σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην σκελετική μας υγεία!
Πρόγραμμα διήμερων εκδηλώσεων: