Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Δυο Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δήμου Φυλής.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
Δυο Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δήμου 
Μετά από επίμονες ενέργειες των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Φυλής , ψηφίστηκε από τη Βουλή νομοθετική διάταξη για την ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους. Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, όσοι έχουν οφειλές παρελθόντων ετών προς το Δήμο, έχουν την δυνατότητα, ανάλογα με το ύψος της οφειλής , να υπαχθούν σε ρυθμίσεις που φθάνουν μέχρι και τις 100 δόσεις , όπως επίσης να επιτύχουν απαλλαγή μέχρι του 100% των προσαυξήσεων για τα οφειλόμενα από 1/1/2010 και μετά. 

Ευνοϊκές είναι και οι ρυθμίσεις των οφειλόμενων πριν από την 1/1/2010, μιας και προβλέπεται απαλλαγή προστίμων και προσαυξήσεων και οι οφειλές καταβάλλονται σε μακροχρόνιες δόσεις. 
Η οποιαδήποτε ρύθμιση μπορεί να γίνει μέχρι 14 Αυγούστου του 2014 . Ο υπόχρεος οφειλέτης πρέπει να υποβάλει σχετικό αίτημα στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου , με συγκεκριμένη πρόταση διακανονισμού την οποία θα εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή. 
Με στόχο την οικονομική ελάφρυνση όσων έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τον Δήμο και την ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών, καλούνται όσοι έχουν οφειλές παρελθόντων ετών να αξιοποιήσουν τις δυο αυτές ρυθμίσεις και να τακτοποιήσουν οριστικά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. 
Έντυπο αίτησης θα υποβάλλεται στο κτίριο της Πολεοδομίας στην Οδό: Κρητικού Πελάγους 12 (απέναντι από το super market LIDL)
Υπεύθυνοι: Μπιάζης Νικόλαος & Μπουραΐμη Αγαθή
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2131603424 - 429
-Ο-
Αντιδήμαρχος
Διοικητικών Υπηρεσιών & Εσόδων
Λιόσης Νικόλαος

πηγή : http://www.fyli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου