Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τιμές για Δύσκολους Καιρούς από το Paint My Car.


Οι εποχές δύσκολες και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό για εσάς! Η ομάδα του PaintMyCar αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που αφορούν την επισκευή αλλά και την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. 
Μπαίνουμε στην θέση του πελάτη γι ‘ αυτό κοιτάμε να κάνουμε συνεχώς καινούριες τιμές και προσφορές. Τα χρώματα και τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας Sikkens.
Τα δουλεύουμε αρκετά χρόνια και τα αποτελέσματα τους έδειξαν την αξιοπιστία τους.
Φυσικά δεν φτάνει μόνο ένα ποιοτικό βάψιμο αυτοκινήτου για να έχει διάρκεια στο χρόνο αλλά παίζει τεράστιο ρόλο και η προεργασία ή η Φανοποιία που προηγείται. Στο Φανοποιείο μας διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ολοκληρώσουμε με ακρίβεια τις ανάλογες εργασίες.



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ :

- Βαφή οροφής και καπό από 95€
- Βαφή φτερού από 60€
- Βαφή Προφυλακτήρα από 65€ 
- Βαφή πλαϊνών κομματιών από 60€  
- Ολική Βαφή αυτοκινήτου ματ ή γυαλιστερή από 600€
- Ολική Βαφή για Smart ματ ή γυαλιστερή από 550€
- Τοπικές Βαφές από γρατζουνιές από 25€

Τηλ. 210 2759060 - 6944 344 574 - 6987 724 846

Κιλκίς 6, Νέα Ιωνία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://www.paintmycar.gr/

6 σχόλια:

  1. Κ;λησπερα για skoda fabia 1 μαυρο ματ ολική βαφή κοστος;πείτε μια λογική τιμή ευχαριστώ....δόσεις με γραμματεία τραπέζης γίνεται; ευχαριστώ κος πανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακρια....ωραια λογια και απο δουλεια τιποτα μονο πασαλειματα!Θα κλαιτε πρωτα για το αποτελεσμα και μετα για τα λεφτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. toso xalia...ee...katalaba.. ena tetoio pasaleima exo faei k go..

      Διαγραφή
    2. "καλησπέρα σας από το Paint my car. Στα τόσα χρόνια παρουσίας μας στο χώρο είμαστε χαρούμενοι που οι αξιολογήσεις και οι θετικές εντυπώσεις είναι πέρα από κάθε προσδοκία, δεδομένου πως η ανθρώπινη εργασία έχει και αστοχίες. Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι πως ουδέποτε υπήρξε αστοχία που δεν διορθώσαμε. Με αυτό το δεδομένο επιτρέψτε μας να θεωρήσουμε αυτά τα σχόλια κακόβουλα και όχι αληθινά. Σε περίπτωση που ισχύουν θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας"

      Διαγραφή
  3. Εγω δεν έμεινα ικανοποιημένος!! Έσταξε σε 20 μεριές το χρώμα, αλλου σε 6 μηνες ξεφλούδισε...κριμα το αμαξακι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Καλησπέρα σας από το PaintMyCar.. Στα 20 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο και στα 12 χρόνια του PaintMyCar, από ήθος και μόνο δεν τολμήσαμε ποτέ να παραδώσουμε αμάξι με σταξίματα.. Λυπούμαστε που επιλέξατε να αναφέρετε στο διαδίκτυο κάτι τέτοιο και όχι σε εμάς για να δούμε το θέμα έγκαιρα μαζί και αν είναι όντως αλήθεια να το διορθώναμε."

      Διαγραφή