Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Φωταγώγηση του City Link και Attica για τον Καρκίνο του Μαστού.



Το ιστορικό κτίριο του City Link και το πολυκατάστημα attica φωταγωγούνται ροζ στα πλαίσια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder Companies, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.
Στα πλαίσια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών  Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Η φωταγώγηση του City Link και του πολυκαταστήματος attica - του μεγαλύτερου και πιο ενημερωμένου σε θέματα μόδας πολυκατάστηματος που έχει καθιερώσει την Αθήνα στο χάρτη των ευρωπαϊκών μητροπόλεων της μόδας -  ενισχύει την μετάδοση του μηνύματος της Πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης , ενώ συγχρόνως υπενθυμίζει σε όλους τους Αθηναίους ότι η Αθήνα είναι και μπορεί να γίνει ακόμα ομορφότερη καθώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια άλλη σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη. Η αναβάθμιση του κέντρου είναι εφικτή όταν η προσπάθεια είναι συλλογική.

πηγή:http://www.artsandthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου