Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Φεστιβάλ ''Κατοικίδια εν Δράση'' στο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης.



Τρείς μέρες γεμάτες εκτροφείς και εκπαιδευτές σκύλων, ξενοδοχεία, ενυδρεία, ερπετά, διακοσμητικά πουλιά, καλλωπισμούς, σεμινάρια εκπαίδευσης και πολλά περισσότερα! Τρεις μέρες γεμάτες ζωντανές επιδείξεις, ευκαιρίες, προϊόντα για κατοικίδια, τροφές, εορταστικές προσφορές, επιμόρφωση και διασκέδαση, είναι μερικά από αυτά που κάνουν το Φεστιβάλ Κατοικίδια Εν Δράσει μοναδικό και ιδανικό για όλη την οικογένεια και τους λάτρεις των ζώων συντροφιάς.


Εντυπωσιακοί και μοναδικοί σκύλοι, agility, γνωστές και άγνωστες φυλές γάτας, εξωτικοί παπαγάλοι, μοναδικά προϊόντα για κατοικίδια και πολλές δραστηριότητες για την οικογένεια, πλαισιώνουν το Κατοικίδια Εν Δράσει 2012, το Φεστιβάλ που έχουν αγαπήσει οι φιλόζωοι και δηλώνουν πάντα παρόντες. Με δύο στίβους επιδείξεων, με επιδείξεις κομμωτικής, δραστηριότητες και πάνω από 100 εκθέτες, υπάρχουν πραγματικά πολλά να δείτε και να κάνετε.

Πολλές από τις επιδείξεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν agility, πορεία με εμπόδια, τούνελ, τραμπάλες και ακόμα περισσότερα. Δείτε εκπαιδευμένους σκύλους και μάθετε για τα σημαντικά τους καθήκοντα, την άριστη εκπαίδευση τους, το ένστικτο που έχουν να προστατεύουν τον ιδιοκτήτη τους και το εξαιρετικό ταπεραμέντο τους. Παρακολουθείστε τη Διεθνή έκθεση Γάτας και μάθετε περισσότερα για τις φυλές που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε ελεύθερα επιφωνήματα έκπληξης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των ερπετών. Κλείστε ραντεβού από τώρα, υπάρχει σχετική φόρμα, και ρωτείστε τον κτηνίατρο της έκθεσης για ότι σας απασχολεί γύρω από την υγεία του μικρού σας φίλου. Εντυπωσιαστείτε από τον μαγικό κόσμο των Δίσκων. Γνωρίστε τον καλύτερο στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί εντός του Κατοικίδια Εν Δράσει.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν ότι το Κατοικίδια Εν Δράσει είναι ο παράδεισος των ζωόφιλων. Στο Φεστιβάλ θα ανακαλύψετε τα τελευταία προϊόντα περιποίησης και αξεσουάρ για κατοικίδια, τροφές και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ζώα, μέχρι μοναδικά κομμάτια τέχνης και χειροτεχνίες, ιδανικές για το κατοικίδιο σας αλλά και τους φίλους σας που αγαπούν τα ζώα.

Εκτροφείς, εξειδικευμένα καταστήματα, όμιλοι, κτηνίατροι, εκπαιδευτές και επαγγελματίες του κλάδου των ζώων συντροφιάς, θα είναι σε ετοιμότητα να απαντήσουν τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα κατοικίδια σας και να σας παρέχουν τις πληροφορίες που αναζητείτε.

Για την καλύτερη και ασφαλή λειτουργία του φεστιβάλ παρακαλείστε να μην φέρνετε μαζί σας τα κατοικίδια σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου