Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας : Δωρεάν Εξέταση Μαστού.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δέκα χρόνια δράσης και κοινωνικής προσφοράς συμπλήρωσε το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Έλλη Λαμπέτη.
Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας με την ευκαιρία συμπλήρωσης της πρώτης δεκαετίας δράσης και κοινωνικής προσφοράς του Κέντρου διοργανώνει εξόρμηση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.
Η εξόρμηση σε πρώτη φάση, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, περιλαμβάνει δωρεάν εξέταση μαστού σε όσες γυναίκες της Αθήνας το επιθυμούν καθώς και ενημέρωση από ειδικούς.

Η δωρεάν εξέταση μαστού θα πραγματοποιηθεί σε χώρο που ευγενικάπροσφέρεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. στο 2ο όροφο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (οδός Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής). Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Επίσης όπως ανακοινώθηκε, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Παν/μιου Αθηνών, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, διοργανώνουν σε συνεργασία Ενημέρωση από Ειδικούς για το κοινό με θέμα «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές» που θα πραγματοποιηθεί στο Αρεταίειο Νοσοκομείο-Μαγγίνειο Αμφιθέατρο, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης θα προβληθούν διαφάνειες, οι ομιλητές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και ιδιαίτερα η Μονάδα Ιατρικής Απεικόνισης θέλοντας να συμβάλλουν στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας προσφέρουν ψηφιακή μαστογραφία στην  προνομιακή για την περίπτωση τιμή των 25 €, από 2 έως 15 Νοεμβρίου στις γυναίκες που προέρχονται από τις συγκεκριμένες εκστρατείες δωρεάν ψηλάφησης μαστών.
Πληροφορίες τηλ. 210 74 70 257 και 210 72 27 488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου