Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δώσε Ελπίδα-Δωρεάν Υπηρεσίες Υποστήριξης.




 Το «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ» παρέχει υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του άγχους καθημερινότητας και πιο συγκεκριμένα της Γενικευμένης Αγχώδους Διαταραχής (ΓΑΔ) και των Κρίσεων πανικού (ΚΠ). Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερα σε όσους ζητούν τη βοήθειά μας.
   Η αγχώδεις διαταραχές και οι κρίσεις πανικού είναι πολύ συνηθισμένες στην εποχή μας με περίπου 47% των εργαζόμενων ενηλίκων έχουν εκδηλώσει σχετικά προβλήματα και το 20% αυτών να αποζητούν βοήθεια απο επαγγελματίες. Εάν έχετε μη αναμενόμενα και επανειλημμένα
επεισόδια έντονου, κατακλυσμιαίου τρόμου/φόβου χωρίς συγκεκριμένο λόγο ή επεισόδια με συμπτώματα όπως: έντονη ταχυκαρδία, πόνο, σφίξιμο ή δυσφορία στο στήθος, εφίδρωση, έντονο τρέμουλο, διαταραχή της αναπνοής ή δύσπνοια, ζαλάδα, τάση λιποθυμίας, ρίγη, μυρμήγκιασμα σε διάφορα μέρη του σώματος, απώλεια αίσθησης ελέγχου, αίσθημα πνιγμού κ.α. μπορεί και εσείς να πάσχετε άπο κάποια τέτοια μορφή αγχώδους διαταραχής. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για το άτομο και το περιβάλλον του είναι μεγάλες και πρέπει να προληφθούν. 
   Στο "ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ" παρέχουμε ένα πλαίσιο φροντίδας για την διερέυνηση και ανάλυση συμπεριφορών και συμπτωμάτων που χαρακτηρίζουν τις αγχώδεις διαταραχές με σκοπό τη βοήθεια των ατόμων που πάσχουν από αυτές από εξειδικευμένο προσωπικό. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν ότι πολλές φορές στην υποκείμενη συμπτωματολογία κρύβονται οργανικά νοσήματα και σε τέτοιες περιπτώσεις η ιατρική αντιμετώπιση τους ενδύκνειται και προτείνεται και από εμάς.
   Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ομάδες που θα παρέχουν ενα ασφαλές και άνετο περιβάλλον στο οποίο άτομα με αγώδεις διαταραχές και/ή διαταραχή πανικού θα γνωρίζονται μεταξύ τους και με τη βοήθεια ενός ειδικου θα δουλεύουν το προβλημά τους μέσω ομαδικής συζήτησης και της γνωσιακής- συμπεριφορικής θεραπείας (ΓΣΘ). Η ΓΣΘ χρησιμοποιείται για να διδάξει στα άτομα μια διαφορετική αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού, τεχνικές μείωσης του άγχους και ενθάρρυνει το άτομο  να τοποθετήσει τον εαυτό του σταδιακά και με ασφάλεια σε μέρη και καταστάσεις που απέφευγε. Οι ομάδες αυτές θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα, χωρις κάποια δεσμεύση από τα άτομα.
   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκευθείτε στο χώρο μας η να μας καλέσετε στο τηλεφωνο 210-7244580 τις μέρες και ώρες λειτουργίας ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε με email στο info@givehope.gr


ΠΗΓΗ: http://www.givehope.gr/el/tikanoume/agxwdeis-diataraxes/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου